Daytrade USA trading tőzsdézés Amerikában alacsony jutalék nasdaq nyse amerikai tőzsde no pattern daytrade rule no pdt


Főoldal    Startvonal

A hónap linkje: SEANET

Altmann nagysikerű tőzsdei honlapja valószínűleg nem ismeretlen a Tőzsdestratégia olvasói előtt. Ha vannak olyan olvasóink, akik még nem látták az oldalt, azok számára ezzel a kis írással igyekszünk felkelteni az érdeklődést.

Altmann a honlap megjelenése előtt sem volt ismeretlen az interneten tőzsdei információkat kereső szörfözők előtt. A Tőzsdefórumon sok publikációját, technikai elemzésést lehetett olvasni, sőt élő, egyenesben is találkozhatott vele, aki részt vett többször is megtartott technikai elemző tanfolyamán.

A SEANET elnevezésű honlap legkomolyabb szolgáltatása is a technikai elemzéshez kapcsolódik. Altmann és szerkesztőtársai (elsősorban Görög) naponta frissülő részvényelemzéseiben minden kielemzett részvény mellett grafikonon mutatja meg a technikai elemzéshez figyelembe vett indikátorokat, és azok alapján vonja le a következtetéseket, mutatja be a papír várható viselkedését. A képi ábrákon pedig pontosan látható, hogy az adott véleményt milyen indikátorok támasztják alá. Nagy erény, hogy az előrejelzések minden nap frissülnek grafikonnal együtt, ami egyedülálló a magyar online tőzsdei lapok között!

Fontos megjegyezni, hogy Altmann nem csak a magyar piacot figyeli, hanem az európai jelentősebb indexek elemzése mellett helyet kap a legnagyobb piac, Amerika is. Itt a két-három jellemző index elemzése is szinte naponta frissül, ezenkívül pedig heti rendszerességgel jelentős vagy valamilyen szempontból érdekes amerikai papírok részletes elemzése történik, és természetesen minden mellett ott szerepelnek a szuper grafikonok is!


Jellemző grafikon a Seanet oldalról (forrás: http://altmann.freeweb.hu/)

Mindezeken kívül időnként színes kommentárok, egyéb piaci elemzések is helyet kapnak, valamint naponta ollóznak a hazai és külföldi gazdasági, tőzsdei hírek között, amik szintén elolvashatók a honlapon. Nem szabad elfelejtkeznünk a hetente frissülő részvényajánlóról sem, ahol kiderül, hogy a szerkesztők szerint melyik részvény a bika, melyik pedig a medve. Összességében tehát egy érdekes, színes, komoly tőzsdei weboldalt találunk, ha a SEANET-re kattintunk.

Altmann és segítőtársainak hatalmas munkája előtt megemeljük a kalapunk, valóban hasznos és igényes, tartalmában pedig egyedi honlappal bővült a hazai internetes tőzsdei site-ok köre, gratulálunk hozzá, és további sok sikert kívánunk!

 

Tőzsdestratégiák szerkesztősége

2001.06.28.

 

Főoldal    Startvonal

 

Daytrade USA trading tőzsdézés Amerikában alacsony jutalék nasdaq nyse no pattern daytrade rule  

 E-mail                     

(c) Intro 98 Bt., 2015.