Főoldal

Kvízjáték - Értékelés:

Kapcsolódó: A kvízjáték

A kvízjáték válaszainak értékelése:

1. A)    1 pont, B) 3 pont C) 2 pont.

2. A)    1 pont, B) 3 pont C) 2 pont.

3. A)    3 pont, B) 2 pont C) 1 pont.

4. A)    1 pont, B) 2 pont C) 3 pont.

5. A)    1 pont, B) 2 pont C) 3 pont.

6. A)    2 pont, B) 1 pont C) 3 pont.

7. A)    3 pont, B) 2 pont C) 1 pont.

8. A)    1 pont, B) 3 pont C) 2 pont.

 

10 pont, vagy alatta:

Ön egy kezdő tőzsdés, akinek még rengeteg tapasztalatra van szüksége, hogy sikeresen tudjon kikerülni a parketten folyó csatákból.

Ha már nem kezdő, akkor viszont őrülten könnyelmű, a tőzsdét kaszinóként fogja fel, és úgy is játszik, mint a kaszinóban: akár feltesz mindent egy lapra, ha minimális esélyt lát. Tipikusan olyan befektető, aki emelkedéskor nagyot kaszál, eséskor viszont a dupláját is elbukja. 

11-15 pont:

Ön egy átlagos befektető, néha sikeres, néha nem jönnek össze a dolgok. Egyik fő hibája lehet, hogy túlságosan is befolyásolható, a környezet hatása talán túlságosan is alakítja befektetési döntéseit. Később pedig már hiába gondolja, hogy pedig tudta, hogy mit kell tenni. Bízzon jobban a saját megérzéseiben, ne adjon annyira mások véleményére!

16-20 pont:

Ön a megfelelő úton jár, igyekvő, tanulni képes befektető. Valószínűleg sok mindenen keresztülment már, de valahogyan még nem találta meg azt a módszert, azt a megközelítést, ami konzisztens nyereséget hozna. Ezért ugyan szép sikerei is vannak, de néha nagyokat bukik, és talán nem érti, hogy miért. Nem baj, haladjon tovább ezen a rögös úton, mindenkinek keményen meg kell küzdenie a sikerért!

21 pont vagy fölötte:

Ön egy tapasztalt, sikeres befeketető. Sok mindent átélt már a tőzsdeparketten,  tapasztalatait elraktározza, és adott helyen fel tudja használni. Céltudatosan közelíti a célt, ami feltehetőleg a tőzsdén elért nagy nyereség, amit ha eddig még nem ért el, nyugodt lehet, el fogja érni. Továbbra is haladjon ezen az úton, az idő meghozza a várt eredményt!

Ha vannak a Tisztelt Olvasónak is saját kérdései, küldje el nekünk, és azok alapján is összeállítunk egy kvízjátékot!

Főoldal

 

 

  websas.hu

 E-mail                      Egyedi szoftverfejlesztés    

(c) Intro 98 Bt., 2009. Minden jog fenntartva